FőoldalSzőlő, GyümölcsBioaktiválás almában

Bioaktiválás almában

« Vissza az előző oldalra

Az almatermesztésben évről-évre egyre nagyobb kihívás a termesztési periódus során fellépő időjárási stressz. 

  • 30°C hőmérséklet feletti hőségnapok során az alma növekedése jelentősen lelassul. Az UV sugárzásnak kitett gyümölcsök színesedése, így piacossága kerülhet veszélybe.
  • A csapadékhiányos időszakban a fejlődés szintén lelassul.
  • A tárolási veszteségeket jelentősen növelheti - a kálciumhiány következtében fellépő- alma keserű foltossága megbetegedés, mely fogyasztásra alkalmatlanná teheti a termést.

Az új telepítésű intenzív ültetvények megtérülését minél gyorsabb termőre fordulással érhetjük el, és a kiegyenlített évenkénti termésmennyiséggel hamarabb rentábilis lesz az almatermesztést.

Mind a hagyományos, mind az újtelepítésű ültetvények esetében igaz, hogy minél tovább marad termőképes az ültetvény, annál nagyobb hasznot képes hozni.

Az Activstart alma bioaktiválási technológia a fák életképességének, növekedési erejének a javításával a magasabb, kiegyensúlyozottabb termelést segíti elő, mellyel az ültetvények nagyobb terméshozamokat és hosszabb termelékenységet érhetnek el.

 

 

 


© 2011 - 2024 Activstart - Minden jog fenntartva Impresszum Adatvédelmi tájékoztató