FőoldalEredmények

Eredmények

« Vissza a főoldalra
Burgonya

Burgonya

2019. május 17.
Egyöntetűbb, piacosabb gumó méret, nagyobb termésmennyiség az UT2-s szaporítási fokú burgonyában, Nagyhegyesen.
Bővebben »
Pillangósok

Pillangósok

2019. május 17.

Az Activstart technológia a termésnövelés mellet a gyökérgümők számának és életképességének a javítására is hatással volt.
 

Bővebben »
Activstart Zöldség technológia jégverés után paprikában

Activstart Zöldség technológia jégverés után paprikában

2019. május 17.

Szabadszálláson 2018-ban egy jégverést követően végeztek 4 alkalommal bioaktivátoros kezelést, aminek köszönhetően egy gyönyörűen helyrehozott almapaprika-állományt kaptunk, jó termésszinttel a végén - Az Activstart-os bioaktiválás segített a növénynek az újrakezdésben, a termelőnek pedig sikeres szüretben.

Bővebben »
Bioaktiválási kísérletek szőlőben az Egri borvidéken II.

Bioaktiválási kísérletek szőlőben az Egri borvidéken II.

2019. május 17.

Egerben ez már a harmadik évünk kisparcellás kísérletben szőlőben. Az Activstart Szőlő&Gyümölcs minimum és közepes szintű technológia vizsgálata a Békési dűlőben lévő lisztharmatra kifejezetten fogékony Blauburger fajtában került beállításra. 

Az esetleges hosszabbtávú tartamhatás vizsgálata céljából 2018-ban a 2017-évi-vel azonos területre és parcellákra került elhelyezésre a kísérlet.
 

Az üzemi kezelésekben konkurens, piacvezető termékekkel versenyeztünk...

Bővebben »
Csemegekukorica

Csemegekukorica

2019. május 17.

Az Activstart Zink Turbo hatásáról 2017-ben több helyszínen is üzemi körülmények között szerettünk volna megbizonyosodni. 

 

Kíváncsiak voltunk, hogy az üzemi, illetve a hasonló készítménnyel nem kezelt táblákhoz viszonyítottan milyen előnyöket biztosított a Zink Turbo kezelés a vegetáció során.

 

Két tábla a kezelési technológiája csak az Activstart használatában különbözött. Az eredmény viszont a teljes vegetáció során szemmel látható volt.

Bővebben »
© 2011 - 2021 Activstart - Minden jog fenntartva Felhasználási feltételek Adatvédelmi tájékoztató