FőoldalÁltalános tudnivalókA BIO|AKTIVÁLÁS JÓT TESZ

A BIO|AKTIVÁLÁS JÓT TESZ

« Vissza a főoldalra
A NÖVÉNYNEK | ÖNNEK | A KÖRNYEZETNEK

 

Ha FONTOS ÖNNEK, hogy...

 

...termesztett növényi kultúrája az adott év termesztési körülményei között KIEGYENSÚLYOZOTTAN fejlődve a LEGTÖBBET teremjen!

 

...a lehető leginkább ELLENÁLLJON az év során fellépő időjárási szélsőségeknek, aszálynak, hőségnapoknak és kémiai stresszeknek.

 

...legyen segítsége, amely szükség esetén ROBBANÁSSZERŰEN REGENERÁLJA a növényt, ha fizikális, betegségekből adódó biológiai vagy kémiai stressz éri.

 

...ültetvénye vagy szántója KIEGYENLÍTETTEN TEREMJEN az évek során.

 

 

 

A növények is rendelkeznek természetes ellenállósággal. Növekedésük - a termesztési környezet körülményeinek kihasználása, így a terméspotenciál kiaknázása is - attól függ, hogy mennyire tudják hasznosítani a termesztési közegben rendelkezésükre álló feltételeket, valamint mennyire tudják leküzdeni a hőmérsékleti, víz és szárazság, kémiai és fizikális hatások okozta STRESSZt.

 

A termesztési közeg ökológiai potenciáljának kihasználása ugyanúgy az EGYENSÚLYon múlik, mint a termesztés során fellépő stressz átvészelése.

 

A BIODEVAS Laboratories fejlesztő kutatói úgy gondolják, ha csökkentik az oxidatív folyamatok sebességét, úgy esélyt adnak arra, hogy nő az ellenállóképesség, a növény jobban ki tudja használni a termesztése során használt tápanyagot, vizet. Ellenállva a környezet viszontagságainak kiegyensúlyozottabban fejlődik. Ez mind termésben, mind a beltartalmi mutatók javulásában a termesztés teljesítményének javulásához kell vezessen.

 

Az Activstart Technológiák kifejlesztével olyan bioaktivátorokat sikerült kifejleszteniük, amely természetes alapú antioxidánsokból (pl. flavonoidok), esszenciális mikroelemek kis mennyiségéből, aktivátorokból (pl.enzimek) és komplexképző anyagokból (pl. pyroglutamát) állnak.

 

A BIO|AKTIVÁTOROK termesztéstechnológiában való, megfelelő használatával elérhető, hogy a termesztett növények élettani folyamatai KIEGYENSÚLYOZOTTAN működjenek, ezáltal a KULTÚRA FELKÉSZÜL a termesztés során fellépő STRESSZHATÁSOK (szárazság, hőmérséklet, UV-sugárzás stb.) minél hatékonyabb KIVÉDÉSÉRE, szükség esetén gyors regenerálódására és harmonikus fejlődésére.

A stresszfaktorok során felszabaduló szabad oxigéngyökök csökkentésével, a fiatal állapot hosszabb fenntartásával a növény belső ellenállósága és termelékenysége is javul.

 

A BIO|AKTIVÁLÁS JÓT TESZ: 

  • * Komplex összetételének köszönhetően azonnal képes „felturbózni” a növény élettani folyamatait és felkészíteni a növényállományt a szélsőségesebb körülmények közötti kiegyensúlyozott fejlődésre, termésképzésre.
  •  
  • * A technológiákban található mikroelemek modern formulációjuknak köszönhetően azonnal, szinte maradéktalanul felszívódva ott hatnak, ahol arra a legnagyobb szükség van.
  •  
  • * A szerves formában lévő szilícium az aszálytűrést erősíti a növényben.
  •  
  • * Az öregedési folyamatokat jelentősen csökkentő alkotóelemek a növény fiatal, hosszan tartó állapotát segítik elő.
  •  
  • * A hatóanyagok sejtekbe való gyors bejutását biztosító alkotórészeknek köszönhető az igen gyors, robosztus hatékonyság és regenerálódás.

 

+3

- 100%-ban természetes, növényi alapanyagok kivonatából készül.

- Élelmiszer minőségű termék.

- Bárki beszerezheti és használhatja*.

 

Az Agrárökológiai programban (AÖP) az ACTIVSTART technológia használatával +1 pont kapható.

 

Ha többet szeretne tudni a bioaktivátorok hatásáról az egyes kultúrákban, kattintson az alábbi linkek valamelyikére:

 

szántóföldi növények:

https://bioaktivalas.hu/kulturacsoport/szanto/

 

szőlő:

https://bioaktivalas.hu/kulturacsoport/szolo/

 

alma:

https://bioaktivalas.hu/kulturacsoport/almas-termesuek/

 

zöldségek:

https://bioaktivalas.hu/kulturacsoport/zoldsegfelek/

© 2011 - 2024 Activstart - Minden jog fenntartva Impresszum Adatvédelmi tájékoztató