FőoldalKik vagyunk?Az Activstart bioaktivátorok magyarországi forgalmazója: a Chemical-Seed Kft.

Az Activstart bioaktivátorok magyarországi forgalmazója: a Chemical-Seed Kft.

« Vissza a főoldalra

 

A CHEMICAL-SEED KFT. a kelet-magyarországi régió egyik meghatározó mezőgazdasági kereskedelmi és integrátor vállalata, mely dinamikus fejlődésével, valamint a közel 30 éves tapasztalatainak jó kamatoztatásával a jövőben is a mezőgazdasági termelés egyik legjobb, megbízható és hiteles partnereként kíván együttműködni a piac szereplőivel. 

 

Tevékenysége a termelés alapanyag-ellátására - növényvédő szer, műtrágya, vetőmag – alapozódik, mely széles körű személyre szabott szolgáltatási és finanszírozási konstrukciókkal egészül ki. Árukínálatunk kialakításában törekszünk a legmodernebb és a gyakorlatban leginkább használható termékpaletta kialakítására.  

 

Folyamatosan követjük a piac kihívásait és az új irányvonalakat. Ennek eredménye a BIODEVAS Laboratoires francia vállalattal kötött növénykondícionáló és lombtrágya család piacrahozatalára vonatkozó, Magyarországon kizárólagos együttműködési megállapodás. 

Hisszük, hogy az Activstart bioaktivátorok és bioaktiválás-technológiák a klímaváltozás, a termesztés sajátosságainak  kihívásaihoz igazítottan lehetőséget biztosítanak a termesztett növények teljesítményének, terméspotenciáljának és termésbiztoságának jobb kihasználására.
 
A szakmai és a piaci munkát magasan képzett szakembereink messzemenő figyelmességgel, kitűnő szakértelemmel és a partnereink egyéni igényeihez rugalmasan igazodva kezelik.

 

 

A Debrecenben lévő központi telephely mellett Berettyóújfaluban, Kabán, Jászfényszaruban és Békésen vagyunk jelen, ahonnan forgalmazott termékeink könnyedén és gyorsan elérhetőek partnereink számára.

Telephelyeinket folyamatosan fejlesztjük, jelentős beruházásokat végzünk ma is annak érdekében, hogy szolgáltatásaink színvonalát partnereink és a kor kihívásainak figyelembevételével még hatékonyabbá tegyük.
 
Jövőbeni fejlesztéseinkkel és tevékenységeinkkel is arra törekszünk, hogy együttműködő partnereinket a közös siker és elégedettség szem előtt tartásával támogassuk céljaik elérésében.

 

https://www.chemicalseed.hu/

 

https://www.facebook.com/bioaktivalas

 

Videók

© 2011 - 2024 Activstart - Minden jog fenntartva Impresszum Adatvédelmi tájékoztató