FőoldalKik vagyunk?Az Activstart bioaktiválási technológiák fejlesztője: a BIODEVAS Laboratories

Az Activstart bioaktiválási technológiák fejlesztője: a BIODEVAS Laboratories

« Vissza a főoldalra

BIODEVAS Laboratoires Franciaország vezető kutató-fejlesztő laboratóriuma, mely a növényi ökológia-biológiai technológiák kifejlesztésére specializálódott. 

 

Olyan természetes alapú készítményeket fejlesztenek, és bocsátanak a mezőgazdasági gyakorlat rendelkezésére, melyek használata szabályozza az oxidatív stressz hatását a növényekben és az állatokban egyaránt. 

 

Hitvallásuk, hogy ki lehet alakítani olyan termesztési és tenyésztési  modelleket, ahol a növényvédő szerek és antibiotikumok használata csökkenthető vagy akár el is hagyható- a teljesítmények megtartása és növelése mellett.

A céget  több mint 10 ével ezelőtt Jean-Louis Blua gyógyszerész doktor alapította, melyet jelenleg fiával Francois Blua-val közösen vezet. A Biodevas Laboratories  központja Franciaország nyugati részén, Párizstól 150 km-re nyugatra található.

Termékkörünk fejlesztésére árbevételünk több mint 10 %-át fordítják. A cégnél több mint 30 szakértő munkatárs dolgozik a fejlesztéseken, új termékek kialakításán.

 

A Biodevas Laboratories termékei garantáltan élelmiszer minőségűek, nem jelentenek veszélyt sem a fogyasztókra, sem felhasználójukra, sem pedig a természetes faunára és flórára.
Küldetésük, hogy aktív szerepet vállaljanak az ökológiailag is hatékony mezőgazdaság kialakításában.

 

 

 

 

A kereskedelmet világszerte helyi, az egyes országok piacát jól ismerő partnerekkel oldják meg. Termékeik az évek során partnerkereskedőik révén több európai, észak-afrikai, észak-amerikai és távol-keleti országba is eljutottak és jelenleg is forgalomban vannak. 
 

© 2011 - 2024 Activstart - Minden jog fenntartva Impresszum Adatvédelmi tájékoztató